So Sushi - Heerlijke Japanse sushi in Kraainem

OVER ONS

So sushi, heerlijke Japanse sushi in Kraainem

In de buurt van Brussel wil So Sushi de deuren openen naar Japan en zijn heerlijke tradities. Het is in Kraainem dat onze chefs hun passie voor het bereiden van recepten die Japanse smaken in de kijker zetten, uitleven. Wanneer u bij So Sushi bestelt, begint u aan een gastronomische reis door Azië en het land van de Rijzende Zon.

In Kraainem, nabij Watermael-Boitsfort en Woluwe-Saint-Lambert, respecteren we de tradities en waarden van het land en concentreren we die in de sushi die we bereiden.

In onze keuken nabij Evere en Zaventem zijn authenticiteit en creativiteit de sleutelwoorden. Wij richten ons op kwaliteit, maar ook op de efficiëntie van onze dienstverlening. Bij So Sushi Kraainem kunt u uw menu’s direct online bestellen, op uw computer, tablet of smartphone. Dit betekent dat u het wachten in de rij kunt vergeten. U kunt overal genieten van ons ruime aanbod aan gerechten. Uw sushiselectie kan worden gemaakt in het comfort van uw eigen huis of waar u maar zin hebt in goede Japanse sushi.

Wij bieden thuisbezorging of Click & Collect. In Kraainem willen we onze diensten richten op ordervoorbereiding en levering. Het is dus niet mogelijk om ter plaatse van uw maaltijd te genieten. Of u er nu voor kiest uw eten te laten bezorgen of naar ons Click & Collect punt te komen, wij passen ons aan uw keuze aan om het u naar de zin te maken. Wij streven naar uw tevredenheid en zullen ons best doen om u tevreden te stellen met onze selectie van sashimi, sushi, maki, special roll, bowls en andere Japanse gerechten.

Dankzij onze expertise hebben we ons ook kunnen aanpassen en opnieuw uitvinden na de gezondheidscrisis. De voorwaarden die zij ons heeft opgelegd, hebben ons in staat gesteld onze activiteiten te herzien en aan te passen. Uw gezondheid is net zo belangrijk voor ons en met onze online bestellingen kunnen we de barrièregebaren respecteren.

Voor leveringen bestrijken we een straal van 10 kilometer, zodat uw sushi direct bij u thuis wordt afgeleverd. Wij kunnen ook lunchboxen leveren op uw werkplek. We wilden deze service opzetten zodat u tijdens uw lunchpauzes en vergaderingen met collega’s kunt genieten van heerlijke sushi.

Meer informatie nodig? Ben je de weg kwijt en heb je hulp nodig bij je bestelling? Neem zonder aarzelen contact met ons op en wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden.