So Sushi Kraainem - Begeleidt je naar je werkplek

Lunch boxes

So Sushi Kraainem vergezelt u naar uw werkplek | De Lunch Box

Wie zegt dat je niet kunt genieten van een heerlijke Japanse maaltijd op het werk? Daarom heeft So Sushi Kraainem zijn Lunchbox-systeem opgezet, zodat u Japan overal mee naartoe kunt nemen.

Voor ons is het essentieel dat onze gerechten overal en op elk moment kunnen worden genoten. Dus ontwierpen we onze Lunchboxeservice voor werknemers die rechtstreeks op kantoor bezorgd willen worden.

Onze sushi en Japanse gerechten kunnen uw lunchpauzes en zakelijke bijeenkomsten begeleiden. Het gaat erom een moment van gezelligheid te creëren tussen collega’s, uw vergaderingen met uw klanten te verzorgen of het nuttige met het aangename te combineren. Onze gemakkelijk te eten gerechten zijn een uitstekende optie om geconcentreerd te blijven terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd.

Om aan uw verwachtingen te voldoen, kan onze dienst zorgen voor de levering van uw Lunchbox op een vooraf bepaald tijdstip. U kunt het ook afhalen bij ons Click & Collect punt. Een manier om de organisatie van uw vergaderingen en andere professionele evenementen te vereenvoudigen. Het enige wat u hoeft te doen is uw maaltijd online te bestellen en de bezorgmethode van uw voorkeur te kiezen. Wij zorgen voor de rest zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Op onze So Sushi Kraainem website heeft u toegang tot onze volledige menukaart. Dit geeft u voldoende tijd om met uw collega’s af te spreken welke gerechten u wilt eten. In een paar klikken wordt uw bestelling geplaatst en naar ons team gestuurd. Wacht niet langer en bezwijk voor het genot van onze california rolls, onze makis, onze springs rolls of onze nigiri’s. Stel uw lunchbox samen, kies uw leveringswijze en geniet!

Wij bieden u graag deze dienst aan, zodat u even kunt bijkomen van uw drukke werkdag. Met onze Japanse sushi kunt u ontspannen en tot rust komen met uw collega’s of klanten. Het is echter essentieel dat u vooraf contact met ons opneemt, zodat wij u kunnen informeren over onze voorwaarden met betrekking tot deze dienst. Onze lunchboxen worden op maat ontworpen om 100% aan uw behoeften en wensen te voldoen. Door contact met ons op te nemen, kunt u ons al uw vragen stellen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.