So Sushi Kraainem - Dicht bij Brussel

So Sushi Kraainem

Take Away & Delivery

So Sushi Kraainem

Nous plaçons le Japon et ses traditions culinaires
au cœur de vos plats grâce à nos délicieux sushis.

So Sushi Kraainem

Commandez vos sushis à la maison
Venez réceptionner votre commande en Click & Collect
ou optez pour la livraison à domicile

So Sushi Kraainem – Take Away  & Delivery

So Sushi Kraainem
Dichtbij Brussels

So Sushi bereidt heerlijke Japanse gerechten in Kraainem. In de buurt van Wezembeek-Oppem en Sint-Pieters-Woluwe gebruiken we de tradities van het Land van de Rijzende Zon. Wij nodigen u uit op een reis van duizend en één smaken, waar plezier en smaak aan de orde van de dag zijn.

Wat dacht u van lekkere sushi die rechtstreeks bij u thuis wordt bezorgd? Een puur genot om van te genieten in het comfort van je eigen huis. Zo heeft Sushi Kraainem een Click & Collect punt waar je je maaltijd kunt afhalen nadat je deze online hebt besteld. Als u uw huis niet wilt verlaten, verzorgen wij ook leveringen aan huis (telefonische bestellingen).

Leveringsgebied

Wij leveren binnen een straal van 10 km van onze vestiging aan de

Oudstrijderslaan 87 – 1950 Kraainem.

Kraainem – Nossegem – Zaventem – Steenokerzeel – Melsbroek – Tervuren Wezembeek – Oppem – Woluwe Saint Lambert – Woluwe Saint Etienne – Diegem – Machelen – Humelgem – Woluwe Saint Pierre – Sterrebeek – Rodebeek Auderghem – Etterbeek

Zones 1 :  0 – 7,5 km 

Bestellingen tussen 25 en 50€ -> Levering = 4€.

Bestellingen boven de 50€ -> Gratis levering

Zones 2 : 7,5 – 10km

Bestellingen vanaf 75€

寿

So Sushi, Japans eten in Kraainem

Met de keuze van So Sushi Kraainem bent u zeker van een ware culinaire reis waarbij de tradities van Japan in ere worden gehouden. Wij bieden twee soorten diensten om een bevredigende ervaring te garanderen: thuisbezorging of afhaling van uw bestelling ter plaatse. Hoe dan ook, u vindt de oplossing die bij uw stemming past. Voor levering (per telefoon) komen wij naar u toe binnen een straal van 10 kilometer. Zo komen we onder meer in Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe, Wezembeek, Sint-Lambert-Woluwe, Evere, Tervuren, Zaventem, Etterbeek, Watermaal-Boitsfort en Schaarbeek.

Wilt u uw pleziertjes afwisselen zonder uren achter het fornuis te zitten? Geen zin om te koken vanavond? Geen paniek, So Sushi Kraainem is er voor u. U zult zeker vallen voor onze heerlijke authentieke gerechten. Of u nu zin hebt in california rolls, maki, chirashi of spring rolls, wij selecteren onze producten zorgvuldig om smakelijke Japanse recepten te creëren. Onze chefs bieden u unieke gerechten die uw smaakpapillen zullen onthouden.

Zo maakt Sushi Kraainem uw maaltijd tot een succes. Het extraatje? Je hoeft niet eens in de rij te staan. Met onze online bestellingen kunt u thuis uw gerechten kiezen, en hoeft u ze alleen nog maar te ontvangen via de door u gewenste leveringsmethode.

Contact – So Sushi Kraainem

U kunt ons bereiken via ons contactformulier, maar ook per e-mail of telefoon. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen.
Wij geven u graag aanvullende informatie als u daar behoefte aan heeft.
We zullen ons uiterste best doen om aan uw verzoek te voldoen.

Onze filosofie

Het koken van heerlijke traditionele sushi vereist kennis, beheersing en nauwgezetheid. Dit is om ervoor te zorgen dat uw gerechten echt authentiek zijn. Onze koks hebben uitgebreide expertise in de wereld van sushi en de Japanse keuken. Ze willen u graag laten proeven van de tradities van het land.

Versheid en respect voor de producten

Wij behandelen onze producten met grote zorg. De basis van onze uitzonderlijke gerechten zijn in de eerste plaats gerespecteerde producten. Wij besteden veel aandacht aan de versheid en hygiëne van onze ingrediënten.

Japanse tradities gerespecteerd

Japanse tradities worden in ere gehouden bij So Sushi. Onze chefs zijn trotse gebruikers van de methoden van het land. Hun doel? Om u Azië te laten ontdekken door hun kennis.

Kwaliteitsgerechten

Authenticiteit in onze gerechten is precies waar we naar streven! Dankzij onze expertise kunnen wij u een culinaire ervaring bieden waarbij uw plezier centraal staat.